ConFileDential

Makelaars

Als makelaar bent u het aanspreekpunt

Of u verkoopmakelaar bent of aankoopmakelaar, beiden hebben te maken met koopcontracten, aktes en identificatiebewijzen. Steeds vaker gaat communicatie digitaal, omdat dit nu eenmaal sneller en efficienter werkt. Maar is het ook veilig? Zoals u in uw beroep het aanspreekpunt bent voor zowel de koper als de verkoper, kunt u dat ook in de digitale wereld zijn. U waakt over de privacy van uw klanten. Stuur een uploadlink naar de aankopende partij om het identiteitsbewijs te uploaden. Hiermee laat u zien dat u hen serieus neemt en u voorkomt datalekken!

De toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens heeft in 2016 bijna 5.500 meldingen van datalekken bij bedrijven en andere organisaties ontvangen. Berichten over datalekken verschijnen wekelijks in de media. Het laatste wat u wilt, is dat uw organisatie met datalekken in verband wordt gebracht dat tevens kan leiden tot aansprakelijkheidsstelling en hoge boetes.

Het meest professioneel is het natuurlijk om een datalek te voorkomen door de persoonsgegevens die u verwerkt goed te beveiligen en de zekerheid te hebben dat de gegevens veilig op de juiste plaats terecht komen. Tevens is het gedrag van mensen en bewustwording binnen de organisatie een belangrijk aandachtspunt om datalekken te voorkomen. Gebleken is dat veel bestaande oplossingen om datalekken te voorkomen niet (voldoende) gebruiksvriendelijk zijn. Deze aspecten bemoeilijken implementatie en adoptie binnen de organisatie en vormen daarmee bovendien een bedreiging voor de veiligheid.

ConFileDential is de oplossing voor makelaars!

Met ConFileDential stuurt u concept-aktes, koopcontracten en identiteitsbewijzen via een beveiligde verbinding naar uw cliënten. Andersom nodigt u uw cliënten uit om persoonlijke gegevens aan te leveren bij u met ConFileDential. Vraag vandaag een gratis proefabonnement aan, zodat u zelf de voordelen van ConFileDential kunt ontdekken.