ConFileDential

Verzekeringsagenten

Kunt u zichzelf verzekeren tegen een datalek?

Polissen, kentekenbewijzen, verklaringen, rapporten, etc. Het zijn zomaar wat documenten die gemaild worden tussen uw cliënten, uw kantoor en de verzekeringsmaatschappijen. Hoe verplaatst u deze informatie tussen deze partijen? Laat zien dat u datalekken en de privacy van uw klanten serieus neemt door alleen veilig uw bestanden te verzenden en te ontvangen!

De toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens heeft in 2016 bijna 5.500 meldingen van datalekken bij bedrijven en andere organisaties ontvangen. Berichten over datalekken verschijnen wekelijks in de media. Het laatste wat u wilt, is dat uw organisatie met datalekken in verband wordt gebracht dat tevens kan leiden tot aansprakelijkheidsstelling en hoge boetes.

Het meest professioneel is het natuurlijk om een datalek te voorkomen door de persoonsgegevens die u verwerkt goed te beveiligen en de zekerheid te hebben dat de gegevens veilig op de juiste plaats terecht komen. Tevens is het gedrag van mensen en bewustwording binnen de organisatie een belangrijk aandachtspunt om datalekken te voorkomen. Gebleken is dat veel bestaande oplossingen om datalekken te voorkomen niet (voldoende) gebruiksvriendelijk zijn. Deze aspecten bemoeilijken implementatie en adoptie binnen de organisatie en vormen daarmee bovendien een bedreiging voor de veiligheid.

ConFileDential is de oplossing voor verzekeringsagenten!

Met ConFileDential stuurt u polissen, verklaringen en rapporten via een beveiligde verbinding naar uw cliënten. Andersom nodigt u uw cliënten uit om persoonlijke gegevens aan te leveren bij u met ConFileDential. Vraag vandaag een gratis proefabonnement aan, zodat u zelf de voordelen van ConFileDential kunt ontdekken.