ConFileDential

Veilig bestanden ontvangen

U wilt veilig bestanden ontvangen?

ConFileDential is dé methode om uw bestanden veilig te ontvangen. Bestanden komen met ConFileDential alleen bij de juist geadresseerde contactpersoon aan. ConFileDential voorkomt hiermee datalekken. 
Benieuwd hoe ConFileDential werkt? Scroll verder en u ontdekt hoe eenvoudig veiligheid kan zijn!

Bestanden verzenden?

Via ConFileDential kunt u ook bestanden verzenden.

Lees meer
Inloggen met twee-staps-authenticatie

Via de web-based applicatie logt u in met uw twee-staps-authenticatie. Hierbij gebruikt u uw eigen gebruikersnaam en zelf gekozen wachtwoord dat moet voldoen aan een uitgebreide variatie aan kenmerken. Naast uw gebruikersnaam en wachtwoord, ontvangt u een unieke 6-cijferige code op uw persoonlijke mobiele telefoon.

Bericht typen

U selecteert een contactpersoon uit het adresboek of u vult de gegevens in van een nieuwe contactpersoon. Vervolgens typt u uw bericht alsof u een e-mail opstelt.

Veiligheidsniveau selecteren

ConFileDential biedt u drie veiligheidsniveau’s die passen bij de bestanden die u wil versturen. Kies het gewenste veiligheidsniveau met de bijbehorende maatregelen. Versleuteling van de bestanden wordt bij alle veiligheidsniveaus toegepast.

Bestanden worden geupload

De geadresseerde ontvangt een e-mail met een linkje. Zodra op het linkje wordt geklikt ontvangt de geadresseerde op het door de verzender opgegeven mobiele telefoonnummer een authenticatietoken (6-cijferige code). Door de juiste code in te toetsen krijgt de geadresseerde een upload veld te zien. De geadresseerde selecteert de bestanden die veilig verstuurd moeten worden. Een bestand mag maximaal 1 GB groot zijn, er kunnen meerdere bestanden tegelijk verstuurd worden in één bericht.

Bestanden downloaden

U ontvangt een e-mail met een linkje. Zodra u op het linkje klikt ontvangt u op uw mobiele telefoonnummer een authenticatietoken (6-cijferige code). Door de juiste code in te toetsen start de download van het versleutelde bestand. Het bestand wordt direct ontsleuteld. Het linkje kan na éénmalig gebruik niet meer gebruikt worden.