ConFileDential

Veilig bestanden verzenden

U wilt veilig bestanden verzenden?

ConFileDential is dé methode om uw bestanden veilig te versturen. Bestanden komen met ConFileDential alleen bij de juist geadresseerde contactpersoon aan. ConFileDential voorkomt hiermee datalekken. 
Benieuwd hoe ConFileDential werkt? Scroll verder en u ontdekt hoe eenvoudig veiligheid kan zijn!

 

Bestanden ontvangen?

Via ConFileDential kunt u ook bestanden ontvangen.

Lees meer
Inloggen met twee-staps-authenticatie

Via de web-based applicatie logt u in met uw twee-staps-authenticatie. Hierbij gebruikt u uw eigen gebruikersnaam en zelf gekozen wachtwoord dat moet voldoen aan een uitgebreide variatie aan kenmerken. Naast uw gebruikersnaam en wachtwoord, ontvangt u een unieke 6-cijferige code op uw persoonlijke mobiele telefoon.

Bericht typen

U selecteert een contactpersoon uit het adresboek of u vult de gegevens in van een nieuwe contactpersoon. Vervolgens typt u uw bericht alsof u een e-mail opstelt.

Bestanden uploaden

U selecteert de bestanden die u veilig wil versturen. Een bestand mag maximaal 1 GB groot zijn. U kunt meerdere bestanden tegelijk versturen in één bericht.

Veiligheidsniveau selecteren

ConFileDential biedt u drie veiligheidsniveau’s die passen bij de bestanden die u wil versturen. Kies het gewenste veiligheidsniveau met de bijbehorende maatregelen. Versleuteling van de bestanden wordt bij alle veiligheidsniveaus toegepast. 

Bestanden worden gedownload

De geadresseerde ontvangt een e-mail met een linkje. Zodra op het linkje wordt geklikt ontvangt de geadresseerde op het door de verzender opgegeven mobiele telefoonnummer een authenticatietoken (6-cijferige code). Door de juiste code in te toetsen start de download van het versleutelde bestand. Het bestand wordt direct ontsleuteld. Het linkje kan na éénmalig gebruik niet meer gebruikt worden. Uw data blijft voor de opgegeven periode versleuteld op onze server staan waarna het definitief wordt verwijderd.