ConFileDential

Veiligheidsnieuws

ConFileDential release 1.04.00 online

Gepubliceerd op: 2 juni 2017

Afgelopen is er door onze programmeurs hard gewerkt aan een nieuwe update van ConFileDential. Versie 1.04 van ConFileDential is deze week online gegaan. In deze releasenote informeren wij u over de verbeteringen en nieuwigheden in onze applicatie.

Berichten versturen naar uw collega's
Uw collega's die gebruik maken van ConFileDential kunt u eenvoudig een bericht sturen. Bij het opstellen van een nieuw bericht wordt het invoerveld met de naam van de ontvanger automatisch aangevuld. Hiervoor werden de personen uit uw adresboek gebruikt. We hebben de applicatie zo aangepast dat hierin ook uw collega's worden getoond.

Mobiele nummer van uw collega's verborgen
Niet iedereen staat te springen om zijn of haar mobiele nummer aan collega’s te geven. Daarom hebben we de mobiele nummers gemaskert met bolletjes. U kunt elkaars nummer dus niet meer zien.

Bevestigingspagina voor het versturen van een bericht
Het doel van ConFileDential is het veilig versturen van een bericht naar uw contactpersoon. U wilt er zeker van zijn dat uw bericht bij de juiste persoon terecht komt. Daarom tonen wij u een extra bevestigingspagina met daarop een samenvatting van uw bericht. Naar wie wordt het verstuurd? Welk e-mailadres en mobiel nummer is er gekozen? Welke bestanden heeft u geupload? U ziet het in een duidelijk overzicht en beslist of u het bericht daadwerkelijk wilt versturen. Een extra controle verhoogt immers de veiligheid!

En verder…
De mail-template van ConFileDential is verbetert en past beter in de huisstijl van ConFileDential. Er is meer ruimte voor tekst en daarmee voor uw boodschap! De berichtenpagina in ConFileDential hebben we duidelijker gemaakt. Per bericht wordt nu getoond of het gaat om het versturen of het ontvangen van berichten. Daarnaast hebebn we de naam van diegene die het bericht verstuurd en de naam van de ontvanger een andere kleur gegeven dan de eigenschappen van het bericht. Hiermee ziet u sneller naar wie u een bericht heeft verstuurd.

Op de transactiepaginas, daar waar de bestanden gedownload en geupload worden, tonen wij schitterende foto's van Gijs Koole. We hebben een nieuwe set foto's ontvangen en online gezet. Herkent u de locaties waar de foto's gemaakt zijn?

Tot slot hebben we een aantal bugjes hersteld in de applicatie. Hiermee is ConFileDential nog veiliger in het gebruik!

Bekijk meer nieuwsberichten