ConFileDential

Prijzen

Abonnementsvorm

Voor het gebruik van ConFileDential betaalt u vooraf per maand of per jaar, u betaalt geen opstartkosten. U kunt het abonnement ieder moment opzeggen, waarbij het abonnement eindigt na afloop van de betaalde periode. ConFileDential is een webbased applicatie, wat betekent dat het op iedere computer werkt die een internetverbinding heeft. ConFileDential werkt met alle moderne browsers zoals Safari, Chrome, Edge of FireFox.

De veiligheid van uw data is onze hoogste prioriteit. Wij houden ons aan de hoogste ICT standaarden en versleutelen alle data van onze klanten (256 bits encryptie). Wij laten ConFileDential continu monitoren door externe partijen om de veiligheid te waarborgen.

   populaire keuze 
 smallmediumlargeextra large
 € 75,- per jaar€ 145,- per jaar€ 295,- per jaar€ 495,- per jaar
Aantal medewerkers131025
Aantal berichtenOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Max. bestandsgrootte *1 GB1 GB1 GB1 GB
Dataverkeer *10 GB30 GB100 GB250 GB
Gedeelde mailbox
Rapportage PDF
 Bestel directBestel directBestel directBestel direct
small
€ 6,50 per maand
1 medewerker
Bestel direct
meer informatie
medium
€ 12,50 per maand
3 medewerkers
Bestel direct
meer informatie
populaire keuze
large
€ 25,00 per maand
10 medewerkers
Bestel direct
meer informatie
extra large
€ 45,00 per maand
25 medewerkers
Bestel direct
meer informatie

ConFileDential werkt met een saldotegoed. Om uw saldotegoed aan te vullen, voert u een betaling uit waarna dit bedrag wordt bijgeschreven op uw saldotegoed. Op de eerste dag van de volgende maand wordt het abonnementsgeld afgeschreven van uw saldotegoed. Kiest u ervoor om uw abonnement per jaar te betalen, dan ontvangt u een aantrekkelijke bonus. Deze bonus wordt getoond voordat u een betaling start en wordt bijgeschreven op uw saldotegoed nadat de betaling succesvol is uitgevoerd.

Heeft u meer dan 25 medewerkers? Neem dan contact met ons op voor een scherp tarief.